Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΨυχολογία
Μας χρειάζεται (συνέχεια) κοντά της!Αν και η μικρή μου είναι μόλις δύο ετών, απασχολείται συχνά μόνη της με τα παιχνίδια της όταν βρισκόμαστε κοντά της. Με το που θα φύγουμε από τον χώρο όμως, σταματάει το παιχνίδι και μας ακολουθεί.

Αν και η μικρή μου είναι μόλις δύο ετών, απασχολείται συχνά μόνη της με τα παιχνίδια της όταν βρισκόμαστε κοντά της. Με το που θα φύγουμε από τον χώρο όμως, σταματάει το παιχνίδι και μας ακολουθεί.

Είναι πιθανόν η κόρη σας, να χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαζί σας. Φαίνεται να σας διεκδικεί, με σθένος και επιμονή, με τον δικό της φασαριόζικο τρόπο. Τα παιδιά δεν βγάζουν από το πουθενά ιδιοτροπίες και περίεργες συμπεριφορές. Ενστικτωδώς προσπαθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να καλύψουν τις ανάγκες τους. Πάντα υπάρχει κάποιο συναίσθημα κάτω από κάθε αντίδρασή τους. Μια πρόταση, που πιθανότατα να φέρει μια σταδιακή αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής σας, είναι να μην είστε απλά στο χώρο δίπλα της αλλά να παίζετε μαζί της αφιερώνοντας της «πραγματικό», ουσιαστικό χρόνο.Απαντά η Δήμητρα Ξενάκη, ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή σύμβουλος, http://psycheandlife2.wordpress.com

 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!