Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΕγκυμοσύνη | Μαμά
Αποτρίχωση και… θηλασμόςΠροτού μείνω έγκυος στην κόρη μου, είχα ξεκινήσει κάποιες συνεδρίες αποτρίχωσης με λέιζερ, τις οποίες σταμάτησα λόγω της εγκυμοσύνης. Η μικρή μου είναι τώρα 3 μηνών. Θα μπορούσα να συνεχίσω τις συνεδρίες ή απαγορεύεται τώρα που θηλάζω;

Η μέθοδος αποτρίχωσης με laser μπορεί να σας χαρίσει μεταξένια και βελούδινα πόδια γρήγορα, ανώδυνα, οριστικά, αφού, θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος και το πρόσωπο. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη από το μαύρισμα, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος κι αν κάνετε λέιζερ –όπως πόδια, μπικίνι, μασχάλες, άνω χείλος– θα πρέπει να προστατευτεί η περιοχή από τον ήλιο για 4 με 7 ημέρες. Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πιο μόνιμο, συγκριτικά με άλλες μεθόδους. Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα διαπιστώσετε ότι οι τρίχες καίγονται. Αρκεί να εμπιστευτείτε έναν καλό και έμπειρο γιατρό, ώστε να αποφύγετε να ενδεχόμενο να προκληθεί κάποιο ελαφρύ έγκαυμα. Τέλος, επειδή οι ορμόνες παρουσιάζονται αυξημένες κατά τον θηλασμό, καλό θα ήταν να διακόψετε την αποτρίχωση και να τη συνεχίσετε αφού σταματήσετε να θηλάζετε το μωρό σας.

Απαντάει ο Απόστολος Γαϊτάνης, Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr.

 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!