Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΨυχολογία
Αλλαγή σχεδίων…Πάνω που είχαμε αρχίσει να προετοιμάζουμε τη μικρή μας για την αδερφούλα που… της «ετοιμάζαμε», ο τελευταίος υπέρηχος έφερε τα πάνω-κάτω, αφού μας έδειξε ότι το μωρό μας δεν θα είναι τελικά γένους… θηλυκού! Τώρα, η μικρούλα μας νιώθει...

Πάνω που είχαμε αρχίσει να προετοιμάζουμε τη μικρή μας για την αδερφούλα που… της «ετοιμάζαμε», ο τελευταίος υπέρηχος έφερε τα πάνω-κάτω, αφού μας έδειξε ότι το μωρό μας δεν θα είναι τελικά γένους… θηλυκού! Τώρα, η μικρούλα μας νιώθει απογοητευμένη, αφού, δεν θα μπορεί να «παίζει κούκλες» με την αδερφούλα της όπως (λανθασμένα) την είχαμε προετοιμάσει.

Η απογοήτευση της είναι δικαιολογημένη αλλά σίγουρα μπορείτε να την προετοιμάσετε για τον ερχομό του αδερφού της με τον οποίο θα μπορεί να παίζει με μπάλες, τρενάκια και τόσα άλλα ωραία παιχνίδια που είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια. «Επιτρέψτε» στη μικρή σας την ελευθερία των συναισθημάτων της και εξηγήστε της πως όταν έρθει ο αδερφούλης της, τότε, μπορεί να αποφασίσει αν θα τον αγαπά ή όχι!


Απαντά η ψυχολόγος Ειρήνη Μπίρμπου (eirini_mpirmpou@yahoo.gr)

 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!