Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΕγκυμοσύνη | Μαμά
Ναι ή Όχι στο μασάζ;Στα γενέθλια μου ο σύντροφός μου, μου πρόσφερε μια δωροκάρτα για ένα μασάζ σε σπα. Θέλω τόσο πολύ να την χρησιμοποιήσω αλλά αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο θα ήταν ασφαλές για το μωρό μου.

Στα γενέθλια μου ο σύντροφός μου, μου πρόσφερε μια δωροκάρτα για ένα μασάζ σε σπα. Θέλω τόσο πολύ να την χρησιμοποιήσω αλλά αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο θα ήταν ασφαλές για το μωρό μου.

Το μασάζ, όταν αυτό είναι χαλαρωτικό, όχι μόνο δεν βλάπτει αλλά ωφελεί τη μέλλουσα μαμά. Πρώτον της προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία που έχει ανάγκη και δεύτερον μπορεί να προλάβει μικροενοχλήσεις που πιθανότατα θα αντιμετώπιζε αλλά και να ανακουφίσει εκείνες που έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Από τους πιο σημαντικούς λόγους λοιπόν για να αφεθείτε χωρίς φόβο στα χέρια ενός ειδικού, είναι η μείωση του πρηξίματος χεριών και ποδιών, η ανακούφιση από μυϊκές κράμπες, πόνους στον αυχένα, στην πλάτη και στα πόδια, η μείωση τους στρες και της έντασης, το γεγονός ότι βοηθά στην καλύτερη ποιότητα ύπνου, στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος αλλά και στον καλύτερο και γρηγορότερο τοκετό. Απολαύστε λοιπόν το δώρο σας αφιερώνοντας λίγη ώρα στην προσωπική σας ηρεμία, σωματική και ψυχική.

Απαντά η Ελένη Αλτάνη, γυναικολόγος- χειρουργός-μαιευτήρας, συνεργάτιδα του μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ».

 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!