Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΕγκυμοσύνη
Αϋπνίες στην εγκυμοσύνη…Ενώ αισθάνομαι κουρασμένη και έχω τόση ανάγκη να κοιμηθώ, καταλήγω πάντα να μετράω προβατάκια που δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ!

Ενώ αισθάνομαι κουρασμένη και έχω τόση ανάγκη να κοιμηθώ, καταλήγω πάντα να μετράω προβατάκια που δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ!

Οι αϋπνίες επισκέπτονται όλες εσάς τις μέλλουσες μαμάδες προς το τέλος της εννεάμηνης προσμονής. Κι αυτό γιατί τώρα η κοιλίτσα σας έχει πια μεγαλώσει και δυσκολεύεστε να βολευτείτε σε μια θέση αλλά και γιατί το μωράκι σας έχει αποδειχτεί σωστός ξενύχτης, αφού πολύ συχνά κλοτσάει την ώρα που εσείς θέλετε να κοιμηθείτε. Από την άλλη, οι επισκέψεις στην τουαλέτα παραμένουν ατέλειωτες ενώ πλησιάζει η μέρα του τοκετού, ενώ οι εφιδρώσεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Για να μην αναφέρουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με τον τοκετό και τη μητρότητα, που στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και δεν σας αφήνουν στιγμή να χαλαρώσετε. Για να ηρεμήσετε, μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να ακούσετε αγαπημένα μουσικά κομμάτια ή να πιείτε ένα ποτήρι ζεστό γάλα πριν ξαπλώσετε. Επίσης, αποφεύγετε να ξαπλώνετε με γεμάτο στομάχι. Αν τίποτα από αυτά δεν φέρει αποτέλεσμα, κάντε λίγη υπομονή. Σε λίγες μέρες θα γίνετε μαμά και ό,τι τώρα σας ταλαιπωρεί, θα ανήκει στη σφαίρα του μακρινού παρελθόντος!


Απαντά η Ελένη Αλτάνη, γυναικολόγος- χειρουργός-μαιευτήρας, συνεργάτης του μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ».

 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!