Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
Στήριξη και ασφάλεια για κάθε μητέρα και κάθε παιδί! Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου καμία μητέρα δεν θα χάνει τη ζωή της κατά τη διάρκεια του τοκετού; Αυτός είναι ο κύριος σκοπός του προγράμματος «Μητέρα και Παιδί» που υλοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης “MSD For Mothers”.

Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα (Ιούνιος 2016 έως Μάρτιος 2018) που εστιάζει στην προστασία και τη φροντίδα των εγκύων και των βρεφών στην Ελλάδα, πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Κατά την διετή υλοποίησή του, το πρόγραμμα θα καλύψει όσες γυναίκες δεν έχουν τη δυνατότητα ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, σε εθνοτικές ομάδες που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές στην Ελλάδα και φυσικά, σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα φιλοδοξεί να εξασφαλίσει αυξημένη «ελεύθερη» πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για τις γυναίκες και τα βρέφη, ενώ την ίδια στιγμή θα προσπαθήσει να ενισχύσει τις δραστηριότητες αυτές, με την προσφορά δωρεάν πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό οικογενειακού προγραμματισμού για τους επαγγελματίες υγείας, μέσω πλατφόρμας e-learning.

Άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τους γιατρούς του κόσμου και την εταιρεία MSD, που εν μέσω συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, δίνουν δύναμη και ελπίδα προσφέροντας σε κάθε γυναίκα που φέρνει ένα παιδί στον κόσμο στήριξη και ασφάλεια! Το happymom χαιρετίζει και επικροτεί την προσπάθεια αυτή!


TAGS
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!