Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMEΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις στο Politia Tennis ClubΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ POLITIA TENNIS CLUB

TENNIS ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Το Politia Tennis Club σας ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων TENNIS για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, όλο το χρόνο.
Σκοπός των προγραμμάτων είναι η κίνηση, η άθληση, η ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, παράλληλα με την συστηματική προπόνηση για την εκμάθηση του σύγχρονου tennis για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Η Σχολή Πολεμικών Τεχνών εδώ και 15 συναπτά έτη λειτουργεί στο Politia Tennis Club. Η ενασχόληση με το Fu Jow Pai από την παιδική ηλικία συμβάλλει στην μικτή πλεύριση του εγκεφάλου καθώς και στη σωστή διαπαιδαγώγηση περνώντας θετικά μηνύματα στο υποσυνείδητο των παιδιών. Παράλληλα, το παιδί αναπτύσσει εσωτερική πειθαρχία και αποκτά πρότυπα για την ζωή του.
Ευπρόσδεκτοι είναι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών που προσδοκούν να συνδυάσουν την γυμναστική στο πλαίσιο των αρχών του Fu Jow Pai.

politeia_

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Στο Politia Tennis Club λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο καθημερινά.
Παράλληλα, γίνονται μαθήματα Pilates, Body Transformation Workout, Yoga, Extreme Fat Burning. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Group ή Personal Training Sessions.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ
Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας , παρακολουθώντας μαθήματα χορού στο Politia Tennis Club.
Εδώ διδάσκονται Latin χοροί σε ενήλικες και παιδάκια από 5 – 12 ετών.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ POLITIA TENNIS CLUB ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ
Χαρίστε στο νεοβάπτιστο παιδί σας και στους εκλεκτούς φίλους σας την πιο γλυκιά ανάμνηση από τη βάπτισή του στο Politia Tennis Club. Μετά την τέλεση του μυστηρίου στο γραφικό Εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης που λειττουργεί μέσα στο Club, μπορεί να ακολουθήσει γεύμα σε μια από τις αίθουσές μας δίπλα στην πισίνας μας. Η κάθε λεπτομέρεια θα είναι μελετημένη από την εξειδικευμένη ομάδα του Politia Tennis Club.

politeia_

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
Το πάρτυ αποτελεί για κάθε παιδάκι μια πολύ χαρούμενη μέρα! Είναι αφορμή για παιχνίδι με τους φίλους, χορό, «εξερευνήσεις» … Το Politia Tennis Club είναι το ιδανικό μέρος για μια τέτοια διοργάνωση!

Στο Politia Tennis Club , οι αίθουσες διαμορφώνονται ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει, δημιουργώντας ένα μαγικό κόσμο για τα παιδάκια. Η ομάδα του Politia Tennis Club σχεδιάζει την πρόσκληση, το μενού, τη διακόσμηση, τη μουσική και την τούρτα. Την ατμόσφαιρα συμπληρώνουν φουσκωτά, παιχνίδια και σκηνικά που ξυπνούν τη φαντασία των παιδιών


Υπεύθυνη Κοινωνικών Εκδηλώσεων του Politia Tennis Club: Μαριέττα Δροσοπούλου
Politia Tennis Club: Αριστοτέλους 18 Πολιτεία, 2106200003
http://www.politiatennisclub.gr/
https://www.facebook.com/politiatennisclub/?fref=ts


TAGS
 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!