Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
HOMENEWS
Μύλος είναι και γυρίζει...


Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. ελάτε να ακούσουμε παραμύθια, να μάθουμε, να χορέψουμε, να μιμηθούμε, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε…

Με πολύ κέφι, μεράκι και “αέρινη” διάθεση θα ανακαλύψουμε:

  • τη δύναμη του άνεμου
  • τη μαγεία του ανεμόμυλου 
  • το ταξίδι ενός σπόρου σιταριού…

Παίζοντας και αλληλεπιδρώντας, παιδιά και εκπαιδευτές έρχονται σε δημιουργική επαφή με το διάβασμα, τη μουσική, την κινούμενη εικόνα και τα εικαστικά. Τα παιδιά μαθαίνουν να παρατηρούν τον κόσμο γύρω τους, να εκφράζουν αυτό που αισθάνονται και να το αποτυπώνουν με ποικίλους τρόπους. Με αφορμή μια ιστορία, έναν ζωγραφικό πίνακα, μια μελωδία τα παιδιά ενθαρρύνονται να εκφράσουν αυτό που νιώθουν με έναν διασκεδαστικό τρόπο, ξεδιπλώνοντας κομμάτια του εαυτού τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές (προνήπια, νηπιαγωγεία και δημοτικά) με τους δασκάλους τους, οι οποίοι θέλουν να μας επισκεφτούν τις καθημερινές, αλλά και σε μεμονωμένα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών συνοδευόμενα από τους γονείς τους, που θέλουν να περάσουν μαζί μας ένα δημιουργικό Κυριακάτικο πρωινό…

Δηλώστε συμμετοχή και θα έχετε την ευκαιρία εσείς και τα παιδιά σας να λάβετε μέρος σε μία συναρπαστική “περιήγηση” στα μονοπάτια της γνώσης και του παιχνιδιού μέσα από ένα δίωρο διαδραστικό πρόγραμμα.
Ειδικός στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την παράλληλη εκπαίδευση και μετάδοση γνώσεων σε θεματικά πεδία όπως το περιβάλλον, η ενέργεια, η αγροδιατροφική αλυσίδα και ποιότητα στη διατροφή, η λαογραφία, η τεχνολογία κ.ά.

Info

Αγίων Ασωμάτων 45, Αθήνα, 

Τηλ.: 6977 787 407 , 6972 902 898

email: itemylon@gmail.com

fb: Ινστιτούτο των Ελληνικών Μύλων


TAGS
 
 
Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μαρία-Αλεξάνδρα Μαγιάκου:
«Oι θεραπείες ύψους δεν είναι για όλα τα παιδιά...»
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
SHOPPING
Το παιχνίδι είναι μεταδοτικό! Μεταδώστε το!
Η νέα σειρά LATTJO από την ΙΚΕΑ  θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να παίζουν περισσότερο μαζί, καθημερινά!